Wat is IK SKIN PERFECTION?

IK SKIN PERFECTION is ontwikkeld door een team van farmaceuten, dermatologen en huidtherapeuten met jarenlange ervaring op het gebied van huidverbetering. Zij handelen vanuit het principe dat elke huid van nature gezond behoort te zijn.

IK SKIN PERFECTION werkt alleen met 100% klinisch bewezen ingrediënten.

Deze lijn bevat 0% huidonvriendelijke stoffen, 0% geurstoffen, 0% kleurstoffen en is dierproefvrij. Een groene cosmeceutical, dat wil zeggen dat dit product 5x zoveel werkstoffen bevat dan de cosmetica die vrij verkrijgbaar is. Omdat het alleen natuurlijke en actieve werkstoffen bevat, kunnen we dit product groen noemen.

 

Voor wie?

Geschikt voor mensen:

  • die behoefte hebben aan huidverbetering
  • met huidschade; pigmentatie en zonschade;
  • met huidproblemen; acne, couperose, droge huid, rosasea, huidveroudering, wallen en vochtophopingen;
  • met huidreacties; irritatie, roodheid, stress, ontstekingen.

 

 

 

 

 

Behandelmethode:

IK SKIN PERFECTION is gebaseerd op de RESET behandelmethode, een unieke methode die zich concentreert op het het programmeren van de huid. In vier fasen vindt doelgerichte huidstructuurverandering op milde maar effectieve wijze plaats.

Fase 1: Reset fase

De eerste fas van het healthy reset program bestaat uit het resetten van de huis, Ook al lijkt de huid nog zo gezond, toch dient de huid voor een maximale verbetering altijd terug gebracht worden naar haar natuurlijke conditie en huidflora. tijdens de unieke RESET fase word de huid in 4-6 weken weer in balans gebracht en het imuunsysteem van de huid herstelt.

 

Fase 2: Healthy Program

Als de huid in balans is gebracht en het immuunsysteem van de huid hersteld is volgt de 2e fase. Het Healthy Reset Program is een intensiever behandel- en thuisverzorgingsprogramma waarbij de huid vrij komt van onnatuurlijke stoffen en in staat is zichzelf te regenereren. Met deze aanpak wordt de conditie en het evenwicht van de huid geoptimaliseerd.

 

Fase 3: Perfection Program

In de derde fase van het Healthy Reset Program zijn de conditie en het evenwicht van de huid hersteld en worden huidproblemen aangepakt. In deze fase zal structurele huidverbetering plaatsvinden. De huid wordt intensief behandeld met de unieke serums voor een maximaal resultaat.

 

Fase 4: Total Skin Perfection Program

Het fase 4 Total Skin Perfection Program biedt intensieve probleemoplossende (kuur)behandelingen afgestemd op de behandelingen van specifieke huidproblemen en het bieden van doelgerichte huidverbetering.

Het complete thuisverzorgingsprogramma is erop gericht de perfecte huidconditie te behouden en de huid op de juiste manier te beschermen.

 

 

 

Behandelingen

Binnen de 4 fase behandelmethodes onderscheiden we 3 behandelprogramma's waaruit je kunt kiezen.

 

* Een Basis Program

Een compacte en doelgerichte huidverbeterende behandeling van zorg en aandacht.

( Zonder epileren, welkomsritueel en healthy reset massage)
 

* Een Complete Program

Een huidverbeterende behandeling waarbij u volledig tot rust komt en optimale ontspanning zal ervaren. 

( Met welkomsritueel, epileren of bovenlip harsen en healthy reset massage )

 
* Een Deluxe Program
De ultieme ontstressende behandeling waarbij u geniet van prachtige massages en effectieve huidverbetering op gezonde wijze.
( Met welkomsritueel, epileren en evt bovelip harsen,  Matcha thee, Healty reset massage, oor-hoofdhuidmassage )