Permanente make-up:

Met permanente make-up kunnen wij je wenkbrauwen op natuurlijke wijze voller, breder, dunner, strakker of donkerder maken of de wenkbrauw zelfs liften. Kortom, wij kunnen je wenkbrauw een andere vorm geven. Ook kun je eventuele littekentjes camoufleren en kun je te dun geëpileerde wenkbrauwen weer mooi maken. Permanente make-up voor de wenkbrauwen is een uitkomst voor mensen die het lastig vinden om een gelijkmatige wenkbrauw te tekenen. De hairstroke wenkbrauw is een zeer gewilde techniek. Er is keuze uit verschillende soorten technieken:

 

Soorten technieken:

  • Microblading: Met microblading worden hele fijne haartjes getekend, met deze vorm van permanente make-up is het getekende wenkbrauwhaar niet meer van echt te onderscheiden. Deze methode wordt handmatig met mesjes uitgevoerd en geeft het meest natuurlijke effect.
  • Hairstroke- techniek met de Naaldmodule: Met de Naaldmodule worden ook prachtige haartjes nagebootst met een machine. Meer dan 50% van onze behandelingen wordt nog steeds met deze techniek uitgevoerd. Dit heeft te maken met het feit dat de Naaldmodule zorgt dat pigmenten vaak beter hechten en meer volume kunnen creëren.
  • Ombre-wenkbrauw: De Ombre-techniek is de nieuwste trend om op prachtige manier een wenkbrauw op te vullen of voller te laten lijken. Dit wordt op een poederachtige manier aangebracht. Ook wel de “Powder Brow”,  genoemd. Het is een manier van Shaden met daarin verschil in intensiteit van de kleur op bepaalde plekken van de wenkbrauw. Men werkt van licht naar donker.. Door met verschillende diepte te werken in de oppervlaktes wordt de wenkbrauw levendig en oogt heel natuurlijk. Deze techniek is uitermate geschikt voor de donkere huidtypes of mensen waarbij Hairstroke techniek minder goed pakt. Resultaat: Ombre – techniek geeft een vollere wenkbrauw met poedereffect en word volledig ingekleurd. Deze techniek geeft geen streepjeseffect.

 

Prijzen:

- Microblading € 199,-

- Hairstroke-techniek met machine € 199,-

- Ombre-techniek € 199,-

- Touch-up behandeling binnen 1-5 jaar € 75,-

 

Let op: Bij ons kun je niet pinnen!!