Permanente make-up Lippen:

Permanente make-up voor de lippen kan asymmetrische lippen opties symmetrisch maken, kan smalle lippen voller doen ogen en kan vale lippen meer kleur geven. De pigmenten voor de lippen zijn heel divers van echte fellere lipstickkleuren tot zeer natuurlijke kleuren, waarbij het anderen niet opvalt dat je permanente make-up hebt om de vorm of kleur van je lippen te corrigeren. Wanneer de huid om de lippen meer rimpels krijgt, blijft lippenstift steeds lastiger op de goede plek. Hier biedt permanente make-up voor de lippen een hele mooie uitkomst.

De bovenlip is meestal dunner dan de onderlip. Met permanente make-up kun je dit in evenwicht brengen. Ook is permanente make-up een hele mooie aanvulling op een opvulling van de lippen met een filler. 

Soorten technieken:

U kunt kiezen voor een liplijn, een lipshadow en full-lips.

Liplijn: De liplijn is een lijntje op de rand van de lippen.
Een lipschaduw: Een lipshadow is een lijntje op de rand van de lippen dat uitgeschaduwd wordt naar het midden. Deze techniek is vooral geschikt om de vorm van de lippen te verfraaien. Het geeft tevens een soort Ombré effect, van een tint naar de natuurlijke lipkleur. 
Full-lips: Full-lips is het volledig inkleuren van de lippen. Deze techniek is vooral geschikt voor mensen die zowel de vorm als de gehele kleur van de lippen willen verfraaien.Het pigmenteren van de lippen vindt in twee behandelingen plaats. U heeft binnen de behandelprijs recht op 2 behandelingen, maar vaak zijn twee behandelingen al voldoende voor een mooi resultaat. Wenst u een extra behandeling dan rekent beautysalon D-Cares daar een bedrag van € 50,- voor. Het voordeel van permanente make-up ten opzichte van fillers, is dat de lippen voller ogen, zonder dat ze er opgevuld uitzien. Het geeft een natuurlijker resultaat dan fillers.

 

Prijzen:

- Lipliner € 150,-

- Lipliner met schaduw € 199,-

- Full Lips € 250,-

- Touche-up behandeling binnen 1-2 jaar € 75,-

 

Let op: Bij ons kun je niet Pinnen!!