Mesotherapie

Mesotherapie is een natuurlijke behandeling voor jong en oud voor het verbeteren van de algehele huidconditie. Mesotherapie is een behandeling, waarbij door middel van kleine prikjes een vloeistof met daarin een cocktail aan werkstoffen (essentiële vitaminen in een optimale concentratie, aminozuren en antioxidanten) in de middelste huidlaag worden ingebracht. De basis is hyaluronzuur, een stof die zorgt voor soepelheid en vochtbinding. Door de mesotherapie verbeteren de stofwisselingsprocessen in de huid, waardoor de oorzaak van de verouderingsverschijnselen wordt aangepakt. Zo wordt bijvoorbeeld het samenklonteren van collageen ongedaan gemaakt. Hierdoor worden de onderste huidlagen weer egaal en verkrijgen ze nieuwe veerkracht en elasticiteit.

 Er zijn verschillende redenen om mesotherapie te overwegen:

  • Huidveroudering;
  • Droge huid;
  • Rimpels en lijntjes;
  • Huidverslapping en volumeverlies;
  • Doffe huid;
  • Voorkomen van huidveroudering;
  • Versterken van beschadigde huid / Rokershuid

 

DE BEHANDELING:

Naarmate u ouder wordt maakt uw lichaam bepaalde stoffen, zoals elastine, collageen en hyaluronzuur, minder aan. Door een gebrek aan deze stoffen verliest uw huid aan volume en kracht waardoor tekenen van huidveroudering sterker zichtbaar worden. Daarnaast verminderd de stevigheid en elasticiteit waardoor uw huid slapper aan voelt.

Door middel van kleine prikjes in uw huid wordt er een hoogwaardige complex in de huid gebracht. Dit bestaat uit een hoge dosis aan zuivere en effectieve ingrediënten welke van nature in de huid voorkomen. Naast hyaluronzuur, collageen en elastine bevat de vloeistof die wordt ingespoten ook vitaminen, mineralen, antioxidanten en eiwitten. De samenstelling van de vloeistof wordt afgestemd op de patiënt. Omdat de prikjes erg klein zijn en met een zeer hoge frequentie worden toegediend, is een mesotherapie behandeling vrijwel pijnloos.

Naast het aanvullen van de lichaamseigen stoffen die de huid zelf minder aanmaakt, zorgt mesotherapie ook voor stimulering van de stofwisseling en het op gang komen van de bloedcirculatie. Dit komt ten goede aan de kwaliteit van de huidcellen waardoor de huid weer gaat stralen.

 

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB IK NODIG?

Wanneer u last heeft van huidlijntjes of volumeverlies, heeft u 2 tot 4 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Voor een preventieve mesotherapie behandeling om huidveroudering tegen te gaan, kan één behandeling al genoeg zijn. Na een kuur adviseren wij één behandeling per 3 tot 6 maanden om het resultaat vast te houden.

 

VOORZORG:

24 uur voor de behandeling niet zonnen, geen zonnebank en geen alcohol nuttigen. Neem vanaf een week voor de behandeling geen ibuprofen, aspirine, vitamine E of visolietabletten in. Deze middelen kunnen het bloed verdunnen en sneller blauwe plekken doen ontstaan.
 

NAZORG:

Afhankelijk van het te behandelen huidoppervlak en de lengte van de naalden zal de huid er roze/ rood uit gaan zien. Bij sommige huidtypes zal dit snel verdwijnen, bij andere kan de roodheid enkele uren aanblijven. Make-up, sauna, zonnenbank of sporten is op de dag van de behandeling af te raden.

 

 RESULTAAT VAN DE MESOTHERAPIE:

 Het resultaat van de behandeling is meestal al na één dag tot een week zichtbaar. U zult merken dat uw huid strakker is en meer straalt dan voor de behandeling en oppervlakkige rimpels vervagen.

• Huidverbetering (80% verbetering van de huid poriën);

• Fijne rimpels vervagen;

* Verbetering van de hydratering en structuur van de huid (huidversteviging);

• Verbetering van de kwaliteit en uitstraling van de huid.
 
 
 
PRIJZEN MESOTHERAPIE:
 
- Mesotherapie behandeling  € 125,-
- Mesotherapie behandeling met Skinboost € 150,-
- Mesotherapie kuur 3x € 325,-
- Mesotherapie Skinboost kuur 3x € 400,-