Meso Cellulites

 

Wat is Meso Anti-Cellulites?

Nu bestaat de mogelijkheid om cellulites die op ongewenste plaatsen zitten op een vrijwel pijnloze en inspanningsloze manier te verwijderen. Door middel van het injecteren van kleine hoeveelheden actieve homeopathische bestanddelen verspreid over het te behandelen gebied wordt er voor gezorgd dat vetcellen op een natuurlijke wijze worden afgebroken en afgevoerd. Dit betekent dat er door het toedienen van kleine prikjes in de huid van het te behandelen gebied, kleine hoeveelheden werkzame stoffen worden ingebracht. De actieve bestanddelen die worden geïnjecteerd lossen het vet op, zijn water afdrijvend en geven voeding aan de huid. Tevens wordt de bloeddoorstroming bevorderd, waarmee de belangrijkste oorzaken voor het ontstaan van cellulitis worden tegengegaan.

 

Waarmee wordt de behandeling uitgevoerd ?

De behandeling wordt uitgevoerd met de zogenaamde ‘mesogun’. 
Dit apparaat zorgt er voor dat op een snelle en doeltreffende manier de werkzame stof wordt ingespoten.

 

Voordelen actieve samenstelling:

  • lost het vet op,
  • is waterafdrijvend,
  • geeft voeding aan de huid,
  • verwijdert fibrotische, verharde,
  • weefsels onder de huid
  • bevordert lymphe drainage,
  • bevordert de bloeddoorstroming.


De meest bekende regio's zijn 

  • Bij vrouwen: cellulitis verwijderen aan binnenkant knieën, buitenkant dijen, billen.
  • Bij mannen: cellulitis verwijderen aan heupen, love-handles en bovenbuik.

Wij behandelen echter 1 zone per behandeling, maximaal 10 ml

Advies:
Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 3 behandelingen genoeg. Dit is een gemiddelde indicatie, de resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon. Iedereen is uniek: dit is afhankelijk van de huid, interne en externe factoren zoals de hormonale huishouding in het menselijk lichaam.Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om eens per 2 tot 3 maanden terug te komen voor onderhoudsbehandelingen. Interval: 4 weken. 

Voorzorgsmaatregel:
24 uur voor de behandeling niet zonnen, geen zonnebank en geen alcohol nuttigen. Neem vanaf een week voor de behandeling geen ibuprofen, aspirine, vitamine E of visolietabletten in. Deze middelen kunnen het bloed verdunnen en sneller blauwe plekken doen ontstaan.
 
Na de behandeling:
Iedere mesotherapy behandeling kan de volgende bijwerkingen hebben: roodheid, blauwe plek, kleine lokale verdikkingen en/of gevoeligheid in het behandelde gebied. Deze symptomen kunnen enkele uren tot 48 uur aanhouden. Het zijn normaal voorkomende symptomen na de behandeling.
Maak de eerste 24 uur ook geen gebruik van normale bodylotion, gebruik van geparfumeerde bodylotion is pas na 48-72 uur toegestaan. Sporten is minimaal 24 uur na de dag van de behandeling af te raden. Sauna en zonnebank is een week niet toe gestaan.. 

Contra Indicaties:
Bij allegie voor de gebruikte stoffen (komt zelden voor), niet goed geregelde suikerziekte of schildklierziekte, ernstige lever of nierziekte, zwangerschap en tijdens de borstvoedingsperiode. Lipolyse is ook niet een alternatieve methode om in lichaamsgewicht af te vallen, het is alleen bedoeld om lokaal onderhuids vet op te lossen op die lastige plekken waar dit met afvallen niet lukt. 
 
 
Prijzen Meso Cellulites:
 
 
- 1 behandeling per zone € 125,-
 
- Kuur van 3 behandeling om de 4 weken € 300,-