Wat zijn Meso-Fillers?

Meso-filler is een Mesobehandeling voor het gezicht met direct resultaat. Bij deze behandeling worden de rimpels opgevuld met hyaluronzuur. De basisstof is een zuiver, natuurlijk, hooggedoseerd hyaluronzuur. Het puurste hyaluronzuur van niet-dierlijke oorsprong is 100% biologisch afbreekbaar. Hyaluronzuur is lichaamseigen stof, die het lichaam zelf weer afbreekt. Het hyaluronzuur zorgt ervoor dat de fibroblasten aanzetten tot het vormen van nieuw collageen en elastine. Het collageen geeft de vaste structuur aan de huid terwijl de elastine voor rekbaarheid zorgt. Het hyaluronzuur zorgt voor de volle sponsachtige textuur van de huid.

Het hyaluronzuur wordt door middel van verschillende prikken in de onderhuid of dermis aangebracht met een Mesogun. De mesogun kan perfect worden ingesteld op het huidtype en de rimpeldiepte en dosering van het in te brengen product. 

Het verjongende effect is na de behandeling met hyaluronzuur direct zichtbaar. Meso filler kan op verschillende plaatsen worden toegepast zoals:

  • Lip Contour Lijnen 
  • Voorhoofd Rimpels 
  • Neus Lippenplooien  
  • Jukbeencontour & Kraaienpootjes 
  • Kaaklijn verstrakking  

 

Hoe verloopt de behandeling?

Dankzij onze verfijnde injectietechniek van de mesogun wordt het pijngevoel tot een minimum herleid. Op verzoek kunnen wij van te voren de behandelplaats verdoven. Helaas plaatsen wij geen fillers over een filler behandeling die kort geleden geplaatst is.
 

Voorzorgsmaatregel:

24 uur voor de behandeling niet zonnen, geen zonnebank en geen alcohol nuttigen. Neem vanaf een week voor de behandeling geen ibuprofen, aspirine, vitamine E of visolietabletten in. Deze middelen kunnen het bloed verdunnen en sneller blauwe plekken doen ontstaan.
 

Na de behandeling:

Meso-filler hyaluron is niet permanent, als gevolg van afbraak in de loop der maanden. Soms stoot uw lichaam de hyaluron veel eerder af of gelijk af, dit is een natuurlijk proces.               Beautysalon D-Cares geeft daarop geen garantie.
 
Mogelijke risico’s van deze behandeling zijn onder andere: Allergische reactie, infectie, verharding of inkapseling van het materiaal, bloeduitstorting (blauwe plekken), tegenvallende cosmetische resultaten, plooien of lijnen en eventueel noodzakelijke vervolgbehandelingen. Na inspuiting kunnen op de plaats van de injectie enkele reacties optreden zoals zwelling, roodheid, pijn, jeuk, verkleuring en gevoeligheid. Deze verdwijnen meestal spontaan binnen 2 tot 7 dagen na injectie.
 
Scrubben, peelings, warme douche, zonnenbank, zonnen en sauna is na 14 dagen weer toegestaan. Gebruik van make-up is 24 uur na de behandeling weer toegestaan. Alcohol is na 24 uur weer toegestaan.
 
Advies:
Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 1 tot 3 behandelingen genoeg. Dit is een gemiddelde indicatie, de resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon. Iedereen is uniek: dit is afhankelijk van de huid, interne en externe factoren zoals de hormonale huishouding in het menselijk lichaam.Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om eens per 3 maanden terug te komen voor onderhoudsbehandelingen.  Interval: 4 weken.
 
Belangrijk:
Complicaties komen zelden voor. Wij werken alleen met veilige en wetenschappelijk bewezen tijdelijke hyaluronzuur, gemaakt door de grote en erkende medische fabrikanten. Toch bestaat er een kleine kans op de vorming van bolletje, infectie of een allergische reactie. Hyaluron kan worden opgelost met hyaluronidase, dan is het probleem verholpen. Hyaluron meso fill is tijdelijk, een mogelijk probleem lost met de tijd normaal gesproken op.

 

Prijzen Meso-fillers:


- Meso-filler per zone: € 150,-
(  Neuslippenplooi, kin, bovenlip )
 
- Meso-filler Theraphie per zone € 150,- ( Voorhoofd rimpels, Kraaienpootjes / Kaaklijnverstrakking )
 
- Meso-filler per 2 zones: € 250,-
 
- Meso-filler per 3 zones: € 350,-