Meso-Lipfiller

Lip Volume:

Volle lippen geven een mooie, warme en sensuele uitstraling. Daarom is de lip vergroting momenteel erg populair zowel bij jongere als wat oudere mensen. De wens om het volume, de cupidoboog of de contouren van de lippen (lip lijnen) te laten verbeteren, kan vele verschillende redenen hebben. Zo kan de verhouding van de onder en bovenlip niet kloppen of kunnen de lippen van nature te klein of niet mooi van vorm zijn naar uw smaak. Ook verliezen de lippen naarmate we ouder worden hun volume en contouren. 

Resultaat:

Het resultaat bij 'n Meso lipfiller behandeling is direct zichtbaar en houdt gemiddeld 6-11 maanden aan. (Heel som kan je lichaam de hyaluron in zijn geheel gelijk al afbreken of gedeeltelijk afbreken ) Wij werken met biologisch afbreekbaar hyaluron, de hyaluron wordt door het lichaam zelf weer afgebroken. Omdat onze hyaluron zeer veilig middel zijn, kunt u de behandeling zo vaak herhalen als u dat wilt. De meeste mensen komen om het half jaar voor een behandeling en houden zo hun gewenste resultaat bij. Uiteraard zijn de huidconditie en leefwijze van invloed op de houdbaarheid van het resultaat. Op langere termijn verkrijgt men de beste resultaat als men de behandeling herhaalt voordat het product volledig verdwenen is, zo verkrijgt men een geleidelijke opstapeling van het product en dus een voller en mooier resultaat.

Wij werken met de Concerto mesogun, deze is in staat om cross-linked hyaluronzuur in de huid te brengen. Dit maakt het apparaat uniek.  Hyaluronzuur zorgt voor het opvullen van uw lippen.Het hyaluronzuur dat gebruikt wordt, is geproduceerd volgens strikte Europese richtlijnen op het gebied van kwaliteit en veiligheid.
De Mesogun is volledig computer gestuurd waardoor de dosering van het hyaluronzuur en de hoeveelheid van te voren kan worden bepaald. Het risico op teveel of te diep behandelen is hierdoor uitgesloten. Dit in tegenstelling tot handmatig inbrengen.

Behandeling:

Dankzij onze verfijnde injectietechniek van de mesogun wordt het pijngevoel tot een minimum herleid. Op verzoek kunnen wij van te voren de behandelplaats verdoven. Helaas plaatsen wij geen meso fill hyaluron over een filler behandeling die kort geleden elders geplaatst is.

Voorzorgsmaatregelen:

Je mag 24 uur voor de behandeling niet zonnen, geen zonnebank en geen alcohol nuttigen. Neem vanaf een week voor de behandeling geen ibuprofen, aspirine, vitamine E of visolietabletten in. Deze middelen kunnen het bloed verdunnen en sneller blauwe plekken doen ontstaan.

Nazorg:

Bindweefselmassage en behandeling bij de tandarts, kaakchirurg of mondhygiënist is in de eerste 2 weken na de behandeling niet toegestaan. Scrubben, peelings, warme douche, zonnenbank, zonnen en sauna is na 14 dagen weer toegestaan. Gebruik van make-up is 24 uur na de behandeling weer toegestaan. Alcohol is na 24 uur weer toegestaan. Eigen lip of neus rimpelplooi massage is na 12 uur weer toegestaan.

Belangrijk:

Complicaties komen zelden voor. Wij werken alleen met veilige en wetenschappelijk bewezen tijdelijke hyaluronzuur, gemaakt door de grote en erkende medische fabrikanten. Toch bestaat er een kleine kans op de vorming van bolletje, infectie of een allergische reactie. Hyaluron kan worden opgelost met hyaluronidase, dan is het probleem verholpen. Hyaluron meso filler is tijdelijk, een mogelijk probleem lost met de tijd normaal gesproken op.

Na de behandeling:

Mogelijke risico’s van deze behandeling zijn onder andere: Allergische reactie, infectie, verharding of inkapseling van het materiaal, bloeduitstorting (blauwe plekken), tegenvallende cosmetische resultaten, plooien of lijnen en eventueel noodzakelijke vervolgbehandelingen. Na inspuiting kunnen op de plaats van de injectie enkele reacties optreden zoals zwelling, roodheid, pijn, jeuk, verkleuring en gevoeligheid. Deze verdwijnen meestal spontaan binnen 2 tot 7 dagen na injectie  

Er is géén nacontrole afspraak bij de meso filler behandeling. Bij de eerste behandeling gebruiken wij alleen de standaardeenheid van 0,5 ml tot maximaal 1 ml. Het kan zijn dat het net niet genoeg is geweest. Iedereen lichaam reageert natuurlijk verschillend op hyaluron. Na 2 weken is het pas mogelijk om een nieuwe afspraak te maken voor een bijspuiting van minimaal 0,5 ml voor het normale tarief van 120 euro. 
 
Beide kanten van de lippen of rimpel correcties kunnen niet gelijk zijn omdat u lichaam dit tussentijds heeft afgebroken, dit komt omdat uw lichaam overal anders reageert. Soms kan je lichaam de hyaluron in zijn geheel gelijk al afbreken, wij geven hierop géén garantie.
 
Inhoud van de behandeling:
- De huid zone wordt eerst ontsmet en nadien gewenst een verdovingscrème 
- Hyaluronzuur filler injecties
- Het aanbrengen van een huid herstellende recovery crème 
 
 
 
Prijzen:
 
- Lipvolume 0,5 ml:         € 120,-
- Lipvolume 1 ml:            € 199,-
- Lipvolume Correctie:     € 50,-