Kop

Dit is een paragraaf. Klik hier om tekst toe te voegen en te wijzigen. Dit is een perfecte plek om een verhaal te schrijven en/of informatie te delen met uw website bezoekers.

Wat is plasma techniek?

Huidbehandeling met plasma energie is een revolutionaire techniek waarbij cel vernieuwing gestimuleerd wordt en de huid verstrakt. De energiepulsen  dringen door tot in de dieper huidlagen waar ze de huid stimuleren om nieuw collageen en elastine aan te maken .de huid verjongende werking van plasma energie kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden waarbij structuurverbetering of verstrakking van de huid gewenst is.

Hoe werkt plasma?

Bij een plasma behandelingen worden korte energiepulsen op de huid overgebracht waar dit omgezet wordt in warmte .Dit zorgt ervoor dat de bovenste huidlaag verdampt en in de diepere huidlaag verstrakking ontstaat door het krimpen van de collageen /elastine vezels.

Tegelijk wordt cel vernieuwing in de diepere huidlagen gestimuleerd waardoor er gezonde nieuwe huid aangemaakt wordt en de huidkwaliteit verbeterd .De resultaten zijn langdurig en kunnen zonder risico’s meerder keren herhaald worden voor een optimaal resultaat.

Wat kunt u verwachten van een Plasma behandeling?

Voor de behandeling zal d.m.v. een intake samen worden besproken welke gebieden er behandeld gaan worden. De klant zal vooraf een intakeformulier moeten invullen en ongeveer 30 minuten vooraf aan de behandeling zal er een verdovende crème aangebracht worden. Tijdens de behandeling zal de behandelaar met het plasma apparaat een serie van strategische behandelpunten kiezen voor een optimaal resultaat. Het apparaat verplaatst de energie naar de huid zonder het aan te raken -u kunt dit ervaren als een gevoel van warmte waarbij een lichte damp vrijkomt. Afhankelijk van het gebied dat behandeld wordt duurt een behandeling gemiddeld 5-15 minuten. Na de behandeling is er op het behandelde gebied een patroon te zien van hele kleine korstjes welke er in de loop van de volgende dagen vanzelf af zullen vallen. Het is belangrijk om de nieuwe huid goed te beschermen tegen de zon. De behandelaar zal u advies geven over een goede nazorg.

Welke Plasmabehandelingen zijn er?

-Verstrakken van losse huid van de oogleden (ooglidcorrectie boven en onderoogleden )

-Verminderen van rimpels zoals kraaienpootjes en rokerslijnen

-Verwijderen van pigmentvlekken en ouderdomsvlekken

-Verwijderen van ouderdomswratjes en ander andere bultjes/pukkels/plekjes

-Verbeteren van littekens, zoals acne littekens

-Verbeteren van striae op het lichaam

-Behandeling van acne

 

Prijzen behandeling:

- Bovenooglidcorrectie:  € 250,-

- Onderooglidcorrectie: € 250,-

- Kraaienpootjes € 250,-

- Fronsrimpel € 199,-

- Rokerslijntjes € 350,-

- Wenkbrauwlift: € 350,-

- Acnelittekens € 225,-

- Pigmentvlekken / ouderdomsvlekken: € 75,- 

- Steelwratjes, bultjes (vet) en couperose € 45,-